top of page

YOUR LOVE,
YOUR STORY

Hei! Mitt navn er Elisabeth Braathen, jeg er 25 år, gift og mor til tre små.
I tillegg til det travle småbarnslivet, så jobber jeg deltid som bryllup og familie-fotograf, noe jeg elsker stort å jobbe med!

CB0A0517.jpg
DSC07214.jpg

WHY I LOVE WHAT I DO

Så langt jeg kan huske har fotografering vært en stor lidenskap for meg og noe som jeg alltid har elsket å drive med. Helt fra jeg var en liten jente, lånte jeg mammas kamera og tok masse bilder. Jeg fikk etterhvert mammas gamle digitale kameraer ettersom hun kjøpte nye og tok bilder av alt mulig. Da jeg var 12 år så kjøpte jeg mitt første speilrefleks kamera, siden det har jeg alltid tatt bilder -i alle sammenhenger.
 

Årene gikk og det var ikke før de senere årene at jeg valgte å gå den profesjonelle veien med foto. Det startet sommeren 2020, da  jeg gikk i permisjon med mitt eldste barn. Da bestemte jeg meg for at jeg ville satse på fotografering, og siden da har jeg kun jobbet med foto.

Jeg elsker det å kunne fange og formidle spesielle øyeblikk som har betydning for andre!❤

 

Det å kunne pause tiden med kameraet idet man tar ett bilde, og gjennom det -forevige minnerike øyeblikk i andres liv. Det er noe som gir meg en stor glede og som motiverer meg heletiden til å bli bedre i det jeg gjør, og yte mitt aller beste for at kundene mine skal bli fornøyd og se tilbake på minnene med glede i årene som kommer.

It's not just a...
photograph
It's all about...
Capturing
a moment....

DSC01713.jpg
bottom of page