top of page

BILDEGALLERI 

Familie-fotografering

Har dere utvidet familien, eller er det lenge siden dere har fått ett ordentlig bilde av alle sammen?

Det er mange grunner til å ta familie-bilder hos fotograf, og det er veldig fint og spesielt å kunne få samlet alle på ett fint bilde -der faktisk både mor og far kan være med på bildet istedenfor å stå bak kameraet.

Jeg tar meg av alt fra sted, til å posere dere, til å gi kles tips og ha med rekvisitter. Dere trenger kun å komme med godt humør (og kanskje noe snacks til barna).

DSC03446.jpg
_DSC6947.jpg

Gravid-fotografering

Det er en så vakker og spesiell opplevelse å gå gravid. Et veldig fint minne å kunne dokumentere og ta vare på, og se tilbake på i senere tid.

Du kan enten ta fotograferingen alene, sammen med partner eller også ha med eldre søsken på noen bilder.

Nyfødt-fotografering

Nyfødt-fotografering

Ønsker du profesjonelle bilder av ditt nyfødte barn, både alene og/eller med foreldre/søsken?

Bilder i høy kvalitet som du kan ramme inn, bruke i fotoalbum og dele med familie og venner, eller bare ha for dere selv.

 

Da vil jeg mer enn gjerne få muligheten til å ta de bildene for dere, og forevige den vakre nyfødt-tiden -som går så altfor fort! 

Fotograferingen skjer som regel hjemme hos kunden, og jeg har da ett lite lager med diverse props/utstyr jeg kan ta med meg, samt ekstra lys for å gjøre bildene mer profesjonelle. Dette er noe vi snakker mer om i forkant av fotograferingen.

DSC01046.jpg
DSC06858.jpg

Barn & Søsken

Ønsker du noen fine og profesjonelle bilder av barnet / barna dine? Da vil jeg veldig gjerne få muligheten til å ta de bildene for deg! 
Barna vokser så altfor fort, og da er det så fint å kunne ha noen fine bilder og se tilbake på.

Portrett

Ønsker du noen profesjonelle bilder av deg selv. Enten til cv/jobbprofil, markedsføring eller til å ha privat eller dele på sosiale medier?
 

DSC04635.jpg

Bryllup

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene man opplever i livet. Det er en stor & spesiell dag med masse følelser, tanker og forventninger. En dag som jeg selv har erfart at kan gå veldig fort -spesielt for brudeparet!


Derfor er det så fint å kunne ha med seg en fotograf som kan fange alle de fine og betydningsfulle øyeblikkene som skjer i løpet av dagen, slik at man kan se tilbake på alle de fine øyeblikkene og huske dem for resten av livet. 


Mitt mål når jeg tar bilder i bryllup er ikke bare dokumentere dagen, men å fange historien rundt dere og stemningen i  de spesielle øyeblikkene. Slik at dere enda bedre kan huske tilbake og minnes bryllupsdagen deres akkurat som den var, i årene som kommer.

bottom of page